Flotte resultater

Flere hold fra Ravsted har været i aktion i afsluttende stævner


I weekenden d. 18.-19. juni har flere af Ravsted UI's fodboldhold været i aktion i afsluttende stævner.


U7 og U9 til sønderjysk mesterskab


I forbindelse med byfesten i Ravsted blev der også afholdt Sønderjysk mesterskab i fodbold fra U6-U9. Der var også deltagende hold fra Ravsted, og det lykkedes U7 at vinde sølv i B-rækken, mens U9 blev sønderjyske mestre i A-rækken. Flotte resultater af begge hold og derfor var det også nogle stolte drenge der blev fotograferet sammen med deres trænere:


U7

U9

U15 til regionsfinaler


I turneringen endte Ø. Højst/Ravsted efter forårets kampe på en 1. plads i gruppen med maksimum point efter 6 sejre i 6 kampe og en målscore på imponerende 72-4. Se gruppens slutstilling

Den flotte slutstilling betød at holdet havde kvalificeret sig til regionsfinalerne og derfor var de også af sted til kamp lørdag d. 18. juni.

Stævnet foregik i Sdr. Hygum og holdet lagde stærkt ud med en 4-1 sejr over hjemmeholdet. Derefter blev det til to nederlag, hvilket betød at holdet sluttede på en samlet 3. plads.


U13 til landsmesterskab


I samme weekend var U13 holdet af sted til landsmesterskab, som de havde kvalificeret sig til i efteråret. Det blev til 2 sejre og 4 nederlag og dermed endte holdet på 3. pladsen i B-rækken..

Du kan læse mere om holdets tur til Landsmesterskab på siden U13 til LM 2011.

Nedenfor ses 2 billeder fra stævnet:

I turneringen spillede Ø. Højst/Ravsted med i to forskellige rækker, nemlig 11-mands A-række hos JBU og 7-mands i DGI. Holdet klarede sig flot og sluttede på tredje pladsen i 11-mands og andenpladsen i 7-mands. Derfor fik de overrakt sølvmedaljer efter den sidste kamp i Visby torsdag d. 23. juni. (Kampen blev i øvrigt vundet 5-1)


U13 får overrakt sølvmedaljer for 2.-pladsen i 7-mands


Ravsted Ungdoms- og Idrætsforening - Ravsted Hovedgade 58, 6372 Bylderup-Bov - Tlf. 25 77 71 50