U13 og U15 på udflugt

U13 og U15 i RØB på udflugt til Hamburg

Søndag d. 20. oktober 2013 var U13 og U15 holdene til Bundesligakamp i Hamburg mellem Hamburg SV og Stuttgart. Det blev en kanon oplevelse med fuldt stadion og masser af mål og dramatik.

Kampen skullle spilles kl. 15.30 søndag eftermiddag, så der var afgang fra Bylderup og Ravsted allerede om formiddagen. Der var i alt tilmeldt 49 deltagere til turen, som foregik i bus, og pga. renovation af broen ved Rensburg tog ca. 3 timer.

Vel ankommet ved stadion i Hamburg fik børnene i grupper hver en voksen at følges med, og da vi var i god tid før kampen var der ingen kø for at komme ind på stadion, så 30 minutter efter parkeringen havde de hurtigste allerede fundet deres siddepladser ca. 25 meter oppe over græstæppet.

Efterhånden som kampstart nærmede sig steg stemningen i takt med at stadion langsomt blev fyldt, og da et band blev kørt 4 meter i en kran lige foran Hamburgs mest entusiastiske tilskuere og spillede Queens "We will rock you", kunne man tydeligt høre at de var klar til kampen.

Da kampen endelig kom i gang gik der kun 2 minutter før bolden første gang kom i mål, og det var desværre i den forkerte ende af banen, da Stuttgarts angriber Maxim scorede. Det skulle ikke blive sidste gang Hamburg kom bagud.

Efter 22 minutter spillet fik spillere og trænere fra RØB for første gang lov at opleve det helt store sus ved en Hamburg scoring. Hjemmeholdets angriber Lasogga hamrede bolden i mål til øredøvende jubel på stadion, som på dagen var besøgt af mere end 53.000 tilskuere.

Hamburg fik ikke lov til at gå til halveg med uafgjort, da Stuttgart igen kom foran i det 37. minut på et hovedstød.

Efter pausen tog kampen for alvor fart, og man sad med fornemmelsen af at der hele tiden kunne opstå målchancer. Efter 55 minutter udlignede Hamburg igen, så stillingen var 2-2, men der gik kun 9 minutter inden Hamburg for tredje gang i kampen kom bagud på et selvmål. Føringen blev dog endnu en gang hurtigt udlignet, da hjemmeholdets største stjerne Rafael Van der Vaart udlignede til kampens resultat 3-3.

Herefter faldt der langsomt mere ro over kampen, men Stuttgart nåede at indkassere et rødt kort i det 84. minut, inden dommeren fløjtede kampen af.

På hjemturen i bussen hyggede spillerne og trænere sig, og omkring kl. 21 var vi hjemme i Danmark igen. Vi håber at alle fik en god oplevelse på turen.